АНАЛИЗ РЫБОВОДНЫХ ПРОЦЕССОВ В ИСКУССТВЕННЫХ ПРУДАХ

Авторы

  • Холмирзаева Жумагул Хамдамовна

Ключевые слова:

Сеголет, зоопланктон, бластодиск, бластомер, бластула

Аннотация

В статье анализируются особенности рыбоводства в нашей стране, новые методы и процессы, связанные с созданием пищевых рационов.

Библиографические ссылки

Ташкентский Государственный Университет. «Водоёмы Узбекистана и их рыбохозяйственные значение» II книга Ташкент 1994 г.

А.Омонов, У.Мирзаев «Ўзбекистон балиқлари». Тошкент Фанлар Академияси. Фан нашриёти 1993 йил

Т.З.Зохидов. «Зоология энсиклопедияси» Ўзбекистон фан нашриёти. Тошкент 1979 йил.

Т.Х.Икромов, Ў.Р.Қўчқоров «Чорва, парранда ва балиқ маҳсулотларини қайта ишлаш технологияси»

Комилов Г.К. Ўзбекистон колхоз ва совхоз балиқ хўжаликларида балиқ ўстириш ва семиртириш бўйича методик тавсиялар. ТошДУ. Тошкент 1984й.

Қурбанов Р.Б., Ахмедов Х.Ю. Фермер хўжаликларида балиқ этиштириш, мини ҳовузларни барпо этиш бўйича тавсиялар. Тошкент 2008 й.

Загрузки

Опубликован

2021-08-03